Matematik

Faktorisering

09. september 2015 af kisserdeb (Slettet) - Niveau: B-niveau

Er der nogen der kan hjælpe mig med denne? Jeg har svært ved faktorisering, så det ville hjælpe en del hvis nogen kunne forklare mig det "step-by-step"


Faktoriser forskriften:
               f(x) = 2x^2 - 2x - 4 = 0


Brugbart svar (0)

Svar #1
09. september 2015 af Stats

(a + b)(a + c) = a2 + a(b + c) + b·c

2(x2 - x - 2)

2(x + 1)(x - 2)

- - -

Mvh Dennis Svensson


Brugbart svar (0)

Svar #2
09. september 2015 af Eksperimentalfysikeren

Løs ligningen. Kald dens løsninger x1 og x2. f kan nu faktoriseres ved: 2(x-x1)(x-x2).


Skriv et svar til: Faktorisering

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.