Matematik

Faktorisering og nulreglen

14. september 2015 af AndersNymark (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hvornår og hvordan bruger man faktorisering og nulreglen?

Brug evt. følgende ligning til at forklare det med:

x^(3)-5*x^(2)+6*x=0


Brugbart svar (0)

Svar #1
14. september 2015 af mathon

                      x3 - 5*x2 + 6x = 0

                      x(x2 - 5x + 6) = 0

                      x(x-2)(x-3) = 0


Skriv et svar til: Faktorisering og nulreglen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.