Fysik

Deformation af stålbjælke

14. september 2015 af funked (Slettet) - Niveau: C-niveau

Godaften 

Har fået stillet en opg hvor jeg skal beregne maks deformationen mellem pkt A og B. (opg 2 i vedhæftet fil)

Jeg har prøvet med følgende formel: Yderformation=0,06415 (PaL2/EI) med værdierne 

P=5000 N

a=200 mm

L=650 mm

E=207000 MPa (aflæst fra bog)

I= 50,84/12

men det gi'r ikke det "rigtige" resultat, så jeg håber lidt på at jeg blive peget i den rigtige retning


Svar #1
14. september 2015 af funked (Slettet)

I tilfælde af at den ikke ville æde .tiff formatet

Vedhæftet fil:Deformation.jpg

Skriv et svar til: Deformation af stålbjælke

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.