Matematik

Paintball - FSA

14. september 2015 af Laila2Ariana (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej, der er en opgave jeg ikke ved hvad mn skal gøre.

Opgaven:

15 veninder har lejet centerlederen Vagns paintball bane.

Anna kigger ned af banen. Hun har lige skudt en af hendes paintball kugler af sted, hun ved at kuglen har en fart på ca. 954km/t og at banen er 15000m2.

Hvor mange sekunder tagger det for kuglen at flyve 70 meter?

på forhånd tak.


Brugbart svar (0)

Svar #1
14. september 2015 af peter lind

brug at v*t = s hvor ser strækningen


Svar #2
14. september 2015 af Laila2Ariana (Slettet)

Jeg forstår det desværre ikke


Brugbart svar (0)

Svar #3
14. september 2015 af Budsmoke

V er hastighed og t er tid


Brugbart svar (0)

Svar #4
14. september 2015 af SuneChr

954 km = 954000 m tilbagelægges på 1 time = 60·60 sek = 3600 sek
1 m tilbagelægges på 3600/954000  sek
70 m tilbagelægges på  70·3600/954000  sek


Skriv et svar til: Paintball - FSA

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.