Fysik

chokoladefontæne

15. september 2015 af tobiasyesyes (Slettet) - Niveau: A-niveau

hej

er der en, som kan hjælpe mig med vedhæftede fysikopgave fra det seneste eksamenssæt (14 august, 2015)?

mvh,
Tobias

Vedhæftet fil: chokoladefontæne.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
15. september 2015 af peter lind


Brugbart svar (0)

Svar #2
15. september 2015 af peter lind

a)  P = UI = U2/r

b) Q = masse*specifik varmefylde*temperaturstigning+masse*specifiksmeltevarme


Svar #3
15. september 2015 af tobiasyesyes (Slettet)

#2

det giver ikke rigtig mening i mit hoved


Skriv et svar til: chokoladefontæne

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.