Fysik
Hastighedskomposanter
15. september 2015 af
unicorn12 (Slettet)
-
Niveau: B-niveau
Jeg er kommet i tvivl... Skal vx0 og vy0 komme ud i km? Skal jeg gøre noget bagefter for at komme frem til hastighedskomposanterne eller har jeg fundet dem ved:
vx0=v0*cos(vinkel)
vy0=v0*sin(vinkel)
vx0=v0*cos(vinkel)
vy0=v0*sin(vinkel)
Svar #1
15. september 2015 af peter lind
Det er i hvertfald ikke km. Det kan være km/timen eller meter pr. sekund. Der må du se hvad der står i opgaven. Det mest sandsynlige er m/s
Skriv et svar til: Hastighedskomposanter
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
