Matematik

Normal stress

16. september 2015 af jihudsif (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Jeg har svært ved at løse denne opgave. Jeg har løst del a, men del b og c er svært at overskue.

Jeg ved at jeg skal bruge denne formel:

σBc = N/A =  P_1 + P_2 /(A_B_C)

Men hvad skal jeg indsætte er lidt forvirret. 

Vedhæftet fil: Dokument1.docx

Brugbart svar (0)

Svar #1
06. oktober 2015 af Dreammachine (Slettet)

I b skal de to spændinger være ens, dvs:
σ1=σ2=P1/A1=P2/A2
Du har regnet σ1, så hvis du regner A2 ud, så kan du finde P2 ved at omskrive:

P2= σ1 * A2

For at finde A2, så skal du regne arealet af hele den nedre søjles øverste kant (der hvor P2 pilene rammer) - dette gøres vha. dbc, også trække A1 fra (som du har regnet i opgave a).
 


Skriv et svar til: Normal stress

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.