Matematik

Vektorer

17. september 2015 af eray (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hejsa

Håber der er nogen, som kan hjælpe med at løse denne opgave:

To vektorer er givet ved  c^\rightarrow =(t/3) og d^\rightarrow =(t-1/-1).

b) for hvilke værdier af t er skalarproduktet af c^\rightarrow og d^\rightarrow lig med -1?

Tak på forhånd


Brugbart svar (1)

Svar #1
17. september 2015 af mathon

Skalarproduktet opskrevet:

            \overrightarrow{c}\cdot \overrightarrow{d}=-1

          \begin{pmatrix} t\\3 \end{pmatrix}\cdot \begin{pmatrix} (t-1)\\ (-1) \end{pmatrix}=-1


Svar #2
17. september 2015 af eray (Slettet)

mange tak :-) 


Skriv et svar til: Vektorer

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.