Matematik

Maremalde

21. september 2015 af Laura34 (Slettet) - Niveau: 7. klasse
Undersøg om en spand med maremalde kan indholde 1 liter maremalde pliz hjælp :(
Vedhæftet fil: image.jpg

Brugbart svar (1)

Svar #1
21. september 2015 af SuneChr

Rumfanget af cylinderen skal være 1000 cm3  =  1 liter
Der skal så gælde
πr2h = 1000    hvor r og h skal være i cm
Hvis    πr2h < 1000   kan spanden ikke indeholde 1 liter marmelade


Svar #2
21. september 2015 af Laura34 (Slettet)

jeg sagde 3,14 ?? Rumfang2 ?? Højden = 61,544 hvad skal jeg så nu

Svar #3
21. september 2015 af Laura34 (Slettet)

De der ?? Er gange

Skriv et svar til: Maremalde

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.