Matematik
Svær opgave
22. september 2015 af
Daisyangel (Slettet)
-
Niveau: A-niveau
Hejsa er der en venlig sjæl som kan hjælpe mig med den her opgave, altså opgave A. Har vedhæftet opgaven som et billede
Vedhæftet fil: Screen Shot 2015-09-22 at 21.19.04.png
Svar #1
22. september 2015 af mette48 (Slettet)
lodret højde = 2*sin(v)
Øverste brede = 2*2cos(v)+4
nederste brede = 4
T= (øverste brede+nederste brede)*højden /2
indsæt målene i formelen
Skriv et svar til: Svær opgave
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
