Matematik

Trigonometri

23. september 2015 af mehmether (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej SP

Jeg skal finde vinklen C samt siderne a og c i en retvinklet trekant. Jeg kender, at B=90*, A=53,4 og b= 9,5 cm

Jeg ved ikke rigtigt hvordan jeg skal løse denne opgave, og håber på at I kan hjælpe mig :)

Vh 


Brugbart svar (0)

Svar #1
23. september 2015 af mathon

Uden en tegning lykkes det næppe!

                      \cos(A)=\frac{\mathbf{\color{Red} c}}{b}                   \sin(A)=\frac{\mathbf{\color{Blue} a}}{b}         

                                         \angle C=(90^{\circ}-A)


Skriv et svar til: Trigonometri

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.