Matematik

reduceringer

23. september 2015 af logawbjpgv< (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hvordan reducerer jeg dette udtryk?

3a^-1 * 2a^1/2


Brugbart svar (1)

Svar #1
23. september 2015 af Toonwire

3\cdot \frac{1}{a}\cdot 2\cdot a^{\begin{matrix} \frac{1}{2}\end{matrix}} ~~ = ~~ \frac{6}{a}\cdot \sqrt{a}

\Rightarrow ~~~ \frac{6\cdot \sqrt{a}}{\sqrt{a}\cdot \sqrt{a}} = \frac{6}{\sqrt{a}}


Skriv et svar til: reduceringer

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.