Matematik

Bestem f(x) + g(x) osv...

24. september 2015 af hej7400 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Har brug for hjælp og vejledning til denne opgave. 


Brugbart svar (1)

Svar #1
24. september 2015 af LeonhardEuler

Substituer forskrifterne for funktionerne og reducer. 

f(x) + g(x) = (-x+ 4x) + (4x + 2) = ...

f(x) • g(x) = (-x2 + 4x)•(4x + 2) = ...


Svar #2
24. september 2015 af hej7400 (Slettet)

Så f(x) -h(x) = 
-2 x^3-x^2+4 x

?


Brugbart svar (0)

Svar #3
24. september 2015 af LeonhardEuler

Det er fuldstændig rigtigt. 


Skriv et svar til: Bestem f(x) + g(x) osv...

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.