Matematik

Sandsynlighed

24. september 2015 af hejmeddig121 (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Hej, er de rnogen der kan give et hint tl hvordan denne opgave løses? :)


Svar #1
24. september 2015 af hejmeddig121 (Slettet)

Her er resten af opgaven.. et lille hint ville også være en stor hjælp!


Brugbart svar (0)

Svar #2
25. september 2015 af Keal (Slettet)

X1 og X2 er uafhængige hvis og kun hvis P(X1=x1, X2=x2) = P(X1=x1)P(X2=x2) for alle værdier af x1 og x2.

For den sidste del af opgaven, benyt at der skal gælde
    P(X1=x1) = P(X1=x1, X2=0) + P(X1=x1, X2=1)
og ligeledes er
    P(X2=x2) = P(X1=0, X2=x2) + P(X1=1, X2=x2)


Skriv et svar til: Sandsynlighed

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.