Fysik

Watt til Kj?

25. september 2015 af PernilleJP (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hejsa

står og skal til at aflevere en fysik rapport, men mangler lige at finde ud af hvordan jeg omregner watt til Kj? der er tale om 100 watt

håber nogen hurtigt kan hjælpe! :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
25. september 2015 af LilanKahn (Slettet)

Watt = j per skund

Så du kan ikke regne Watt om til kilojuel uden en eller anden tids enhed omsat til sekunder.


Brugbart svar (0)

Svar #2
25. september 2015 af hesch (Slettet)

Watt er effekt, Joule er energi.  Det er æbler og pærer.


Svar #3
25. september 2015 af PernilleJP (Slettet)

Okay, så er det nok min klassekammerat der har sagt noget forkert... 

så har jeg bare ingen ide til at løse mit problem! :/


Brugbart svar (0)

Svar #4
26. september 2015 af isa3333 (Slettet)

100watt * 3600sekunder = 360000 

360000 / 1000 = 360 kj/h

100 watt svar til 360 kj / h


Brugbart svar (0)

Svar #5
28. september 2015 af Eksperimentalfysikeren

Giv nogle flere oplysninger, så kan vi bedre hjælpe.

En bemærkning om enheder: Enheden Joule orkortes J (stort bogstav).

Normalt benyttes tort begyndelsesbogstav for enheder, der er opkaldt efter en person, ellers lille begyndelsesbogstav. Der findes undtagelser.


Skriv et svar til: Watt til Kj?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.