Fysik

Watt og Jules

27. september 2015 af 0021 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej alle sammen har virkelig meget brug for hjælp, er ved at lave en fysik aflevering og der er lige en opgave jeg bare ikke kan finde ud af, håber i kan hjælpe

opgaven lyder sålede:

En tredje computer optager 235 W.

Hvor lang tid er den om at bruge 50.000 J?


Brugbart svar (0)

Svar #1
27. september 2015 af mathon

                    E=P\cdot t

                     t=\frac{E}{P}


Brugbart svar (0)

Svar #2
27. september 2015 af ElMalek (Slettet)

Effekten er omsat energi pr. tid. Anvend nu:

 E_{forbrug}=P_{effekt}*D_{tidsrum}

Vi isolerer tiden:

D_{tidsrum}=\frac{E_{forbrug}}{P_{effekt}}

Vi indsætter vor data: 

\frac{50000}{235} = 212.765957


Brugbart svar (0)

Svar #3
27. september 2015 af mathon

                    t=\frac{E}{P}=\frac{50.000\; J}{235\; W}=\frac{50.000\; J}{235\; \frac{J}{s}}=\frac{10.000}{47}\; s=3\; min\; 32{,}8\; sek


Brugbart svar (0)

Svar #4
29. september 2015 af Pyrros

Til din aflevering kan du huske at det hedder joules, ikke jules. ;)

Brugbart svar (0)

Svar #5
29. september 2015 af mathon

Til din aflevering kan du huske at det hedder Joule, ikke jules. ;)


Svar #6
29. september 2015 af 0021 (Slettet)

Hahaha skal jeg nok, ellers tusind tak for hjælpen :D


Skriv et svar til: Watt og Jules

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.