Matematik

Nulreglen

30. september 2015 af Jaco123 - Niveau: B-niveau

Hej 
Jeg sidder og arbejder med beviset for toppunktet (parabel)
Jeg er så nået til til det skridt, hvor man skal bruge nulreglen. Her støder jeg så på følgende "nulreglen: x=0 eller a*x+b=0". Jeg forstår godt meningen med x=0, men a*x+b=0 forvirrer mig en del - hvad betyder det? 
På forhånd tak for hjælpen   
 


Brugbart svar (0)

Svar #1
30. september 2015 af peter lind

Det er en lineær  ligning, du kan løse for a≠0


Skriv et svar til: Nulreglen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.