Matematik

Reduktion

02. oktober 2015 af mi4 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej, er der nogle, der kan hjælpe mig med denne: (a-b)+ 2b (a-b) ? :))


Brugbart svar (0)

Svar #1
02. oktober 2015 af mathon

(a-b)^2=(a-b)(a-b)


       (a-b)^2+2b(a-b)=(a-b)(a-b)+2b(a-b)=(a-b)(a-b+2b)=

                                                                                                    (a-b)(a+b)=a^2-b^2  


Brugbart svar (0)

Svar #2
02. oktober 2015 af mathon

eller
            (a-b)^2+2b(a-b)=a^2-2ab+b^2+2ab-2b^2=a^2-b^2


Skriv et svar til: Reduktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.