Matematik

Hjælp til matematik opgave

04. oktober 2015 af annahansen2 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Et mobilabonnoment sender x sms'er og har t minutters samtaler i en periode. 

Regningsbeløbet B (kr) for perioden beregnes efter formlen: B=0,30*x+0,70*t

a) hvad koster det at sende en sms? Hvad er minutsprisen for samtaler? 

Jeg har prøvet at indsætte x=1 og t=0 og omvendt x=0 og t =1

Jeg kan simpelthen ikke finde frem til et resultat. Håber virkelig en vil hjælpe. På forhånd tak. 


Brugbart svar (0)

Svar #1
04. oktober 2015 af mathon

hvad koster det at sende en sms?
                                                             B = 0,30*1 + 0,70*0

Hvad er minutsprisen for samtaler?
                                                             B = 0,30*0 + 0,70*1
                                                       


Svar #2
04. oktober 2015 af annahansen2 (Slettet)

hvad koster det at sende en sms?
                                                             B = 0,30*1 + 0,70*0 = 0,3

Hvad er minutsprisen for samtaler?
                                                             B = 0,30*0 + 0,70*1= 0,7

Det giver ikke helt mening for der er da ikke noget, der hedde 0,3 øre eller 0,7 øre? Eller tager jeg fejl?


Skriv et svar til: Hjælp til matematik opgave

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.