Matematik

Opstil en lineær funktion

04. oktober 2015 af Mallemus15 (Slettet) - Niveau: 7. klasse

pstil en lineær funktion over priserne på bland-selv bolsjer, hvor x angiver antal af 100 gram, og y angiver antal kroner?

Bland selv bolsjer 100 g. 12,00 kr.  

hvordan Opstiler man en lineær funktion??

kh Malou 


Brugbart svar (0)

Svar #1
04. oktober 2015 af mette48 (Slettet)

x angiver antal af 100 gram, og y angiver antal kroner?

Bland selv bolsjer 100 g. 12,00 kr.  

antal kroner = antal af 100 gram * pris pr 100 g

y                =  12,00                     *  x


Svar #2
04. oktober 2015 af Mallemus15 (Slettet)

#1

x angiver antal af 100 gram, og y angiver antal kroner?

Bland selv bolsjer 100 g. 12,00 kr.  

antal kroner = antal af 100 gram * pris pr 100 g

y                =  12,00                     *  x

jeg forstår det ikke


Brugbart svar (0)

Svar #3
04. oktober 2015 af mette48 (Slettet)

forestil dig at du køber bolsjer, hvordan vil du regne den samlede pris ud?


Skriv et svar til: Opstil en lineær funktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.