Matematik

Lån- Rentetilskrivning

04. oktober 2015 af Vanessalarsen (Slettet) - Niveau: 9. klasse

(årlig rentetilskrivning) A lån = 27,6%

(månedlig rentetilskrivning) B lån = 2,1%

Lånet lyder på 11000 kr. 

A. hvor meget skylder familien efter det første år , hvis de vælger a lånet

B. hvor mange procent er gælden vokset?

c. hvad ville familien skylde efter 2 år,hvis der havde været 24 måneders betalingsfrihed?

er helt blank ved disse 3 spørgsmål


Brugbart svar (0)

Svar #1
04. oktober 2015 af mette48 (Slettet)

Årlig rentetilskrivning  beløb *(1+27,6/100)

månedlig rentetilskrivning  beløb *(1+2,1/100)12

månedlig rentetilskrivning  beløb *(1+?/100)24    hvad  er rente% ved 24 mdr?


Brugbart svar (0)

Svar #2
04. oktober 2015 af mathon

Du angiver ikke låntypen serielån/annuitet eller betalingsfrihedsperiode.


Svar #3
04. oktober 2015 af Vanessalarsen (Slettet)

hvad vil det sige


Svar #4
04. oktober 2015 af Vanessalarsen (Slettet)

han skal først tilbage betale om 12 måneder


Brugbart svar (0)

Svar #5
05. oktober 2015 af mathon

A. hvor meget skylder familien efter det første år , hvis de vælger a lånet

                11.000\cdot 1,276

B. hvor mange procent er gælden vokset?

                 27{,}6\%

C. hvad ville familien skylde efter 2 år, hvis der havde været 24 måneders betalingsfrihed?

                A-lån:    11.000\cdot 1{,}276^2
                B-lån:    11.000\cdot 1{,}021^{24}


Skriv et svar til: Lån- Rentetilskrivning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.