Matematik

reducering

06. oktober 2015 af makki1994 (Slettet) - Niveau: B-niveau

hvordan reduceres dette?

16*a2*b5/4*a*b5

håber i kan hjælpe 


Brugbart svar (0)

Svar #1
06. oktober 2015 af StoreNord

Forkort brøken med 4 og med a og med b5


Brugbart svar (1)

Svar #2
06. oktober 2015 af mathon

                        \frac{4^2\cdot a^2\cdot b^5}{4\cdot a\cdot b^5}=4^{2-1}\cdot a^{2-1}\cdot b^{5-5}


Svar #3
06. oktober 2015 af makki1994 (Slettet)

tak :-)


Skriv et svar til: reducering

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.