Fysik

vekselstrøm

11. oktober 2015 af aman1555 (Slettet) - Niveau: B-niveau

En vekselspænding varierer mellem -100 V og 100 V.
sammentidig varierer strømstyrken mellem -50 V og 50 V.

Beregn effektivværiden af spændingen og af strømstyrken med to betydende cifre.

nogen der kan hjælpe? 


Brugbart svar (0)

Svar #1
11. oktober 2015 af mathon

samtidig varierer strømstyrken mellem -50 A og 50 A.


Brugbart svar (0)

Svar #2
11. oktober 2015 af mathon

               U_{eff}=\sqrt{2}\cdot (100\; V)

               I_{eff}=\sqrt{2}\cdot (50\; A)


Svar #3
11. oktober 2015 af aman1555 (Slettet)

tusinde tak tror bare jeg fik tænkt for meget over den og blev forvirret :)


Brugbart svar (0)

Svar #4
11. oktober 2015 af hesch (Slettet)

#2:  Det gælder for sinusformet vekselspænding, men der findes jo andre former for vekselspænding.


Skriv et svar til: vekselstrøm

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.