Fysik

hastighedskomposanter

14. oktober 2015 af Tila91 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Skal bruge hjælp til denne opgave:


Hvad er kuglens lodrette vy og  vandrette vx hastighedskomposanter og på det højeste punkt i kuglens bane?
Er det bare og sige vy=vy0-gt  <=>   vy0=vy-gt    og    vx=vx0


Brugbart svar (1)

Svar #1
14. oktober 2015 af mathon

se din oprindelige tråd om samme emne:
https://www.studieportalen.dk/forums/thread.aspx?id=1632162
 


Skriv et svar til: hastighedskomposanter

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.