Matematik

Rumfang af cylinder

16. oktober 2015 af anne795k (Slettet) - Niveau: 9. klasse
Hej.
Hvordan finder man rumfanget af en cylinder, når man kun kender højden?
Højden er 10dm.

Brugbart svar (0)

Svar #1
16. oktober 2015 af Moderatoren


Brugbart svar (0)

Svar #2
16. oktober 2015 af mathon

                   V_{cyl}=\left ( \frac{\pi }{4} \cdot h\right )\cdot d^{\, 2}=\left ( 2{,}5\pi \; dm \right )\cdot d^{\, 2}


Brugbart svar (0)

Svar #3
17. oktober 2015 af mette48 (Slettet)

Det kan man ikke. Man kan selvfølgelig skrive formelen og indsætte den kendte højde, men så kan man ikke komme længere.

Skriv lige den oprindelige tekst her, det kan være du har overset noget.


Skriv et svar til: Rumfang af cylinder

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.