Matematik
Reducer
18. oktober 2015 af
calliemoore (Slettet)
-
Niveau: A-niveau
Hej, jeg har en lille ligning jeg skal have rettet :). Man skal reducere ligningen. Her har jeg selve ligningen øverst og mine udregninger nederst:
a(b^3-b) - (1+b^2)ab
ab^3-ab-1-b^2+ab
= ab^3-1-b^2
a(b^3-b) - (1+b^2)ab
ab^3-ab-1-b^2+ab
= ab^3-1-b^2
Svar #1
18. oktober 2015 af GalVidenskabsmand (Slettet)
a(b3 - b) - (1 + b2)ab =
ab3 - ab - (ab + ab3) =
ab3 - ab - ab - ab3 =
-2ab
Svar #2
18. oktober 2015 af GalVidenskabsmand (Slettet)
Det er for resten ikke en ligning, men en reduktionsopgave.
Skriv et svar til: Reducer
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
