Matematik
Bestemmelse af k
22. oktober 2015 af
Mie12345678 (Slettet)
-
Niveau: A-niveau
Bestem i hvert tilfælde k, så y= f(x) er løsning til differentialligning.
y'=2xy f(x)=e^kx^2+1
Kan nogle hjælpe mig med det altså hvordan er fremgangsmåden?
y'=2xy f(x)=e^kx^2+1
Kan nogle hjælpe mig med det altså hvordan er fremgangsmåden?
Svar #1
22. oktober 2015 af peter lind
Fin f'(x) og sæt resultatet til 2xy. Det giver en ligning til bestemmelse af k
Skriv et svar til: Bestemmelse af k
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
