Matematik

Trekanter

25. oktober 2015 af SimoneDV - Niveau: A-niveau

Hejsa, jeg sidder med en opgave om trekanter, men jeg kan ikke lige helt huske hvordan man regner sådan en form for opgave ud? Håber der er en venlig sjæld der lige kan hjælpe :)

Den er linket nedenunder --> 

Mvh. Simone V.


Svar #1
25. oktober 2015 af SimoneDV

Ups, forkert billede det første. Her er det rigtige, som beskriver opgaven. 


Svar #2
25. oktober 2015 af SimoneDV

Her er det rigtige billede. ENDELIG. Beklager meget. (Forvirring)


Brugbart svar (0)

Svar #3
25. oktober 2015 af mathon

                    \frac{1}{2}\cdot h_c\cdot c=\frac{1}{2}\cdot a\cdot b

                    h_c\cdot c= a\cdot b

                    h_c=\frac{a\cdot b}{c}


Brugbart svar (0)

Svar #4
25. oktober 2015 af mette48 (Slettet)

Du har tre ensvinklede trekanter

forholdet mellem siderne kan skrives

a / c = h / b

8/10=h/6

h=4*8/10


Brugbart svar (0)

Svar #5
25. oktober 2015 af mathon

     hc / b = a / c

     h_c=\frac{a\cdot b}{c}

     h_c=\frac{8\cdot 6}{10}=4{,}8


Svar #6
25. oktober 2015 af SimoneDV

Tusind tak for svarene :)

Skriv et svar til: Trekanter

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.