Matematik

Hjælp til at bruge cosinusrelationere

25. oktober 2015 af EO1567 (Slettet) - Niveau: B-niveau

I en trekant er den ene side 880, den anden side 300 og den tredje side 926,4987858

Hvordan beregner jeg den modstående vinkel til siden 880 vha. cosinusrelationerne?


Brugbart svar (0)

Svar #1
25. oktober 2015 af mathon

        \cos(v)=\frac{300^2+926{,}4987858^2-880^2}{2\cdot 300\cdot926{,}4987858}


Skriv et svar til: Hjælp til at bruge cosinusrelationere

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.