Matematik

Opgave 6

25. oktober 2015 af Hansen5000 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Opgaven kan ses på billedet.

Vores lære vil have vi beregner det, men hvordan gør man det får at finde:

Centrum,storakse,lilleakse og excentricitet.?

Mange tak på forhånd. 

Vedhæftet fil: opgave 6.PNG

Brugbart svar (1)

Svar #1
25. oktober 2015 af mathon

ellipsens centrum C(-2,1)
storakse                b=4
lilleakse                a=2

excentricitet          e=\frac{\sqrt{b^2-a^2}}{b}=\frac{\sqrt{4^2-2^2}}{4}=\frac{\sqrt{3}}{2}


Brugbart svar (0)

Svar #2
26. oktober 2015 af mathon

ellipsens centrum  C(-2,1)
halve storakse       b=4
halve lilleakse        a=2

excentricitet          e=\frac{\sqrt{b^2-a^2}}{b}=\frac{\sqrt{4^2-2^2}}{4}=\frac{\sqrt{3}}{2}


Skriv et svar til: Opgave 6

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.