Matematik

Determinant -vektorer

29. oktober 2015 af emilie63 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Vektor a= (2,4)   b=(1,S)      -Beklager den dårlige opskrivning, ved ikke hvordan man går herinde

3) Find værdien af S, når b er hattet.

4) Find værdien af S, når b er minis.

har fået henholdsvis -1/2 og 1/2. vil høre om der er en der kan regne dem igennem og se om de får det samme, er nemlig meget i tvivl.


Svar #1
29. oktober 2015 af emilie63 (Slettet)

minus*


Brugbart svar (1)

Svar #2
29. oktober 2015 af mathon

  Determinant (\vec{a},\vec{b})
                                   \begin{vmatrix} 2 &1 \\ 4&S \end{vmatrix}=2S-4

  Determinant (\vec{a},\hat{\vec{b}})
                                   \begin{vmatrix} 2 &-S \\ 4&1 \end{vmatrix}=2\cdot 1-4\cdot (-S)=2+4S


Svar #3
29. oktober 2015 af emilie63 (Slettet)

godt nok, så har jeg lavet det rigtigt, men tak.


Skriv et svar til: Determinant -vektorer

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.