Matematik

HJÆLPPP ligning med brøk

03. november 2015 af sarazz - Niveau: 8. klasse

HJÆLPP hvordan laver man 2x+8/3=4

ved ikke hvordan man laver den her slags ligning så PLSSSS HJÆLPPP


Brugbart svar (0)

Svar #1
03. november 2015 af SådanDa

Skal der stå 1) \frac{2x+8}{3}=4 eller 2)  2x+\frac{8}{3}=4?


Brugbart svar (0)

Svar #2
03. november 2015 af StoreNord

Gang alle led bå begge sider med 3, så ser det straks meget nemmere ud.


Brugbart svar (0)

Svar #3
03. november 2015 af fosfor (Slettet)

Minus med 8/3 på begge sider

Divider med 2 på begge sider

Nu er x isoleret


Skriv et svar til: HJÆLPPP ligning med brøk

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.