Matematik

forklar skæringspunkterne

04. november 2015 af langelyn (Slettet) - Niveau: B-niveau

skal forklare hvad der sker skridt for i nedenstående billede lidt hjælp??


Brugbart svar (0)

Svar #1
04. november 2015 af Stats

Screen Shot 2015-11-04 at 17.16.19.png

Ligning skrevet op.

Kvadrer begge sidder

Træk x fra begge sider

nulpunkt x(bx - a) = 0 , hvor enten  x = 0 eller x = a/b

indsætter i f(x) = 2x - √x, eller f(x) = 4x2 - x

- - -

Mvh Dennis Svensson


Skriv et svar til: forklar skæringspunkterne

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.