Fysik

Nyttevirkning

07. november 2015 af enghausen (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej med jer!

Er der en der kan hjælpe mig med spørgsmål d)? 

På forhånd mange tak! 


Brugbart svar (0)

Svar #1
07. november 2015 af mathon

d)
             E_{tab}=R\cdot I^2


Brugbart svar (0)

Svar #2
07. november 2015 af mathon

d)
      eller
                     \eta =\frac{P_{nytte}}{P}=\frac{{}(3{,}2\cdot 10^5\; V)\cdot (4{,}0\cdot 10^3\; A)}{1{,}5\cdot 10^9\; W}


Svar #3
07. november 2015 af enghausen (Slettet)

Tak for et hurtigt og brugbart svar!

Jeg havde i første omgang gjort som du også beskriver og det giver 85,3 %

Hvis jeg så kigger i resultatlisten ser den sådan ud:

Derfor jeg blev i tvivl. Snakker vi en fejl i resultatlisten her?


Svar #4
07. november 2015 af enghausen (Slettet)

En der måske kan Be- eller afkræfte om der er tale om en fejl i resultatlisten? Eller om det er fremgangsmetoden vi benytter? :) 


Brugbart svar (0)

Svar #5
07. november 2015 af mathon

d)
     
                     \eta =\frac{P_{nytte}}{P}=\frac{{}(3{,}2\cdot 10^5\; V)\cdot (4{,}0\cdot 10^3\; A)-\overset{effekttab}{(24\; \Omega )\cdot (4000\; A)^2}}{(3{,}2\cdot 10^5\; V)\cdot (4{,}0\cdot 10^3\; A)}


Svar #6
07. november 2015 af enghausen (Slettet)

Mange tak Mathon! Så giver det hele mere mening!!


Skriv et svar til: Nyttevirkning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.