Fysik

DET HASTER!!

08. november 2015 af idiott (Slettet) - Niveau: B-niveau

a) En snegl bevæger sig 320 cm på 38 minutter. Hvor stor er sneglens hastighed? Angiv svaret i enheden meter i timen.

b) Et F-16 fly har en tophastighed på 2410 km/t. Hvor langt kommer flyet på 24 s? 


Brugbart svar (0)

Svar #1
08. november 2015 af GalVidenskabsmand (Slettet)

320 cm = 3,20 m

38 min = 38/60 time

v = 3,20 m / (38/60 t) =

 

24 s = 24/(60*60) time

v = 2410 km/t * 24/(60*60) t =


Skriv et svar til: DET HASTER!!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.