Matematik

Konvergens af Fourierrække

09. november 2015 af hammer26 (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

f(x) = \begin{Bmatrix} x for 0\leq x\leq \pi \\ 0 for \pi < x\leq 2\pi \end{Bmatrix}

Konvergerer Fourierrækken for alle x∈R? Og i bekræftende fald, hvad konvergerer den mod?

Er der en venlig sjæl som kan forklare mig det så det er til at forstå ?


Brugbart svar (0)

Svar #1
09. november 2015 af peter lind

f(x) er kun defineret for x∈[0; 2π]. I dette interval er funktionen kontinuert og så konvergerer rækken mod f(x)


Skriv et svar til: Konvergens af Fourierrække

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.