Fysik

HJÆLP

09. november 2015 af gftgd (Slettet) - Niveau: A-niveau

hvor meget energi skal der til for at smelte 100gram is( isens specifikke smeltevarme er 334,4kj/kg)


Brugbart svar (0)

Svar #1
09. november 2015 af mathon

      E_{smelt}=(0{,}100\; kg)\cdot\left ( 334{,}4 \; \frac{kJ}{kg} \right )=33{,}44\; kJ


Skriv et svar til: HJÆLP

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.