Matematik

a/(a-1)-1

19. november 2015 af MilleVL (Slettet) - Niveau: B-niveau
Hvordan løser man denne a/(a-1)-1 ?

Brugbart svar (0)

Svar #1
19. november 2015 af Brusebad (Slettet)

Hvad mener du med, at løse? Uden et lighedstegn (eller anden form for relation), giver det ikke så meget mening, at tale om en løsning.

Hvis du vil reducere udtrykket så kan du sætte på fælles brøkstreg

\frac{a}{a-1}-1 = \frac{a-(a-1)}{a-1} =\frac{1}{a-1}


 


Skriv et svar til: a/(a-1)-1

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.