Matematik

Massefylde

19. november 2015 af sea789 - Niveau: 8. klasse

Hej med jer :)
Jeg har fundet ud af at et tårns metalskelet vejer 5000 ton. Nu skal jeg finde ud af hvor mange mjern der er gået til metalskelettet. Jeg får oplyst at jerns massefylde er på 7,9. 
 

Hvordan gør man?


Brugbart svar (0)

Svar #1
19. november 2015 af LilanKahn (Slettet)

Hvis du skriver enheden op på massefylde kommer det til at give sig selv.


Brugbart svar (1)

Svar #2
19. november 2015 af PeterValberg

at massefylden er 7,9 betyder, at 1 cm3 vejer 7,9 gram (1 m3 vejer 7900 kg)

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (1)

Svar #3
19. november 2015 af mathon

          V=\frac{m}{\varrho }=\frac{5\cdot 10^6\; kg}{7860\; \tfrac{kg}{m^3}}


Svar #4
19. november 2015 af sea789

Ok :)

Tusind tak for hjælpen :)


Brugbart svar (1)

Svar #5
19. november 2015 af mathon

Efter tilføjelsen:
                                  V=\frac{m}{\varrho }=\frac{5\cdot 10^6\; kg}{7900\; \tfrac{kg}{m^3}}


Skriv et svar til: Massefylde

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.