Fysik

nyttevirkning

20. november 2015 af jensenshjælp (Slettet) - Niveau: C-niveau

hvorfor er nyttevirkningen så forskellig fra apparat til apparat? Jeg tænker på en elkedel og og kaffemaskine


Brugbart svar (0)

Svar #1
20. november 2015 af mathon

Fordi P_{tab}=R\cdot I^2   varierer med elapparatet:


                                        \eta =\frac{P_{el}-R\cdot I^2}{P_{el}}


Svar #2
21. november 2015 af jensenshjælp (Slettet)

Kunne jeg få det med ord?

Brugbart svar (0)

Svar #3
22. november 2015 af mathon

Brøken tilført effekt minus ikke brugbar effekt divideret med tilført effekt.


Skriv et svar til: nyttevirkning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.