Matematik

Erhvervsøkonomi / afsætningsfunktion

21. november 2015 af HjælpStudent (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Nogen som kan komme med en funktion / formel på:

Antag at der gælder fælgende afsætningsfunktion P=100/Q. Skitser afsætningsfunktionen i en figur for Q mellem 10 og 100 og beregn og illustrer TR og MR. Beregn elasticiteten i punkterne P=20 og P=50.


Brugbart svar (0)

Svar #1
22. november 2015 af Therk


Skriv et svar til: Erhvervsøkonomi / afsætningsfunktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.