Matematik

komplekse tal

22. november 2015 af Aleynaa - Niveau: A-niveau

Hvordan var det lige man beregnede komplekse tal. se vedhæftede billede


Brugbart svar (0)

Svar #1
22. november 2015 af 123434 (Slettet)

a=2+3i

b=-1+5i

Lad a-b

a-b=2+3i-(-1+5i)=2+3i+1-5i=3-2i

a-b=3-2i


Svar #2
22. november 2015 af Aleynaa

hvad står i for ?


Brugbart svar (0)

Svar #3
22. november 2015 af LeonhardEuler

Den imaginære enhed i er defineret ved ligningen

                 i2 + 1 = 0   ⇔ i = √(-1)


Skriv et svar til: komplekse tal

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.