Matematik

Bestem en side (trekant)

24. november 2015 af makki1994 (Slettet) - Niveau: B-niveau

har brug for hjælp med denne opgave 2?

når denne opgave er UDEN hjælpemidler til min prøve hvordan kan jeg så løse den? jeg kender til cosinus og sinus osv. men kan ikke helt finde ud af hvad man skal bruge når det er sider hvor vi ingen tal har på?

indsætter billedet af opgaven.


Brugbart svar (0)

Svar #1
24. november 2015 af Jegvedingenting

Ved du hvad facit er på længden af DE?

For vi ved at siderne vokser med 3.


Svar #2
24. november 2015 af makki1994 (Slettet)

nej?


Brugbart svar (1)

Svar #3
24. november 2015 af mathon

                      \left | DE \right |=\left | AB \right |\cdot 3=1{,}5\cdot 3


Brugbart svar (0)

Svar #4
24. november 2015 af PeterValberg

Ligedannede (ensvinklede) trekanter, - se eventuelt video nr. 3 på denne [ VIDEO-LISTE ]

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #5
25. november 2015 af Jegvedingenting

Hvordan ville man beregne en af vinklerne?


Brugbart svar (0)

Svar #6
25. november 2015 af PeterValberg

Vha. sinus- og cosinusrelationer...
se eventuelt video nr. 16 og 19 på denne [ VIDEO-LISTE ]

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #7
25. november 2015 af Jegvedingenting

#6

Jeg tænker mere på når vi i dette tilfælde ikke har fået oplyst nogen vinkel?


Brugbart svar (1)

Svar #8
25. november 2015 af PeterValberg

Du kan ikke bestemme vinklerne med de givne oplysninger

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Skriv et svar til: Bestem en side (trekant)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.