Matematik

Bestemmelse af funktioner???

06. december 2015 af Matthiesen1997 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Nu vedhæfter jeg bare hele opgaven men har bare brug for at vide hvordan jeg skal gøre (måske bare en udregning af nr. 1:


Brugbart svar (1)

Svar #1
06. december 2015 af 123434 (Slettet)

Du har funktionerne f(x)=-2x2 og g(x)=-4√x

1)

Bestem g(-3+h)

Du indsætter -3+h på x's plads

g(-3+h)=-4√(-3+h)


Brugbart svar (2)

Svar #2
06. december 2015 af peter lind

I funktionsudtrykket for f(x) og g(x) skal du erstatte x med -3+h


Brugbart svar (1)

Svar #3
06. december 2015 af 123434 (Slettet)

4)

g(x)=-4√x

Bestem g(x0+h)-g(x0)

x0=-3

g(x0+h)=-4√(-3+h)

g(x0)=-4√-3

Δy=g(x0+h)-g(x0)

Δy=-4√(-3+h)-4√-3


Brugbart svar (1)

Svar #4
06. december 2015 af mathon

3.
        f(xo+h) - f(xo) = -2(xo+h)2 - (-2xo2) = -2(xo2 + 2xoh + h2 - xo2) = -2·(2xo + h)·h


Svar #5
06. december 2015 af Matthiesen1997 (Slettet)

Ville bare lige sige tak fordi i skrev tilbage så hurtigt, skal nemlig aflevere den i morgen og har ret svært ved denne aflevering. Tusind tak :-)


Skriv et svar til: Bestemmelse af funktioner???

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.