Matematik

SIR-model

08. december 2015 af turko2990 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej allesammen. 

Jeg er i gang med min SRP opgave om pesten i fagene historie A og matematik A. Jeg har fået til opgave, at opstille en konkret model for pest udbruddet i København 1711. Jeg har fundet en statestik http://www.hovedbiblioteket.info/Pest%20K%C3%B8benhavn/fradenstorepest1711.pdf  s. 13. 

Jeg ved seriøst ikke hvordan jeg skal gøre, men jeg har opstillede følgende koblede differentielligninger, men ved ikke hvordan jeg bruge statetiken jeg har fået udleveret af min lærer. 

S(t)'=-a*S(t)*I(t) dt

I(t)=a*S(t)*I(t) dt

R(t)=b*I(t) dt

a=Proportionalitetskonstanten 

b=helbredsraten 

Please hjælp. 


Skriv et svar til: SIR-model

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.