Matematik

Tegltag! Folkeskolens afgangsprøve 2007 maj

09. december 2015 af Lilyloan (Slettet) - Niveau: 9. klasse
Hej! Ved godt det er lidt sent.
Har en opgave som lyder: færdiggør tegningen af husets gavl.
Billede følger!
Nogens er hurtigt kan hjælpe med en tegning eller forklare mig hvordan jeg gør?
Vedhæftet fil: image.jpg

Brugbart svar (0)

Svar #1
09. december 2015 af SuneChr

Der er vel ikke ret meget mere at tegne?
tan v/2 = 4/2,3
s beregnes v.h.a. Pythagoras.


Brugbart svar (0)

Svar #2
09. december 2015 af PeterValberg

Jeg vedhæfter lige tegningen 

pokkers, jeg glemte at vende den :-)

v=2\cdot\tan^{-1}\left(\frac{\frac{8}{2}}{4,7-2,4} \right )

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)

Vedhæftet fil:1648048.jpg

Skriv et svar til: Tegltag! Folkeskolens afgangsprøve 2007 maj

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.