Fysik

SRO henfaldsloven

09. december 2015 af Arbintaucka (Slettet) - Niveau: B-niveau
Hvor ligger differentialligningen i henfaldsloven.??

Brugbart svar (1)

Svar #1
09. december 2015 af peter lind

dN/dt = -k*N


Brugbart svar (1)

Svar #2
09. december 2015 af mathon

hvoraf
                 N(t)=N_0\cdot e^{-kt}\; \; \; \; \; \; k\in\mathbb{R}_+

                 A(t)=A_0\cdot e^{-kt}

                 T_{\frac{1}{2}}=\frac{\ln(2)}{k}


Skriv et svar til: SRO henfaldsloven

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.