Fysik

Ubekendt strømkilde.

12. december 2015 af Teko123 (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Vedhæftet fil: opgave.JPG

Brugbart svar (0)

Svar #1
12. december 2015 af hesch (Slettet)

Når ingenting er tilsluttet højresiden, er U1 = U2 = 40V.

Opstil en knudepunktsligning med knudepunkt til højre for RN , med U2 = 28V, og med C tilsluttet.

PS:  U1 er ikke en strømkilde, men en spændingskilde.


Svar #2
12. december 2015 af Teko123 (Slettet)

"U1 er ikke en strømkilde, men en spændingskilde." hov ja jeg har skrevet forkert.

Hvorfor er det ikke en spænding fald over modstand?


Brugbart svar (0)

Svar #3
12. december 2015 af hesch (Slettet)

Uden belastning løber der kun strøm gennem voltmetret. Man må antage at strømmen gennem dette kan anses for ubetydelig.


Skriv et svar til: Ubekendt strømkilde.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.