Fysik

Hjællp

12. december 2015 af malaa11 (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående
Er der nogen der kan hjælpe med denne
Vedhæftet fil: image.jpg

Brugbart svar (0)

Svar #1
12. december 2015 af mathon

                    427\; nm


Svar #2
12. december 2015 af malaa11 (Slettet)

Jeg har også denne opgave som jeg ikke kan løse kan du måske skrive hvordan
Vedhæftet fil:image.jpg

Brugbart svar (0)

Svar #3
12. december 2015 af mathon

                                       r=\frac{m_e\cdot v_o}{B\left | e \right |}


Svar #4
12. december 2015 af malaa11 (Slettet)

Så det er ikke nogen af de ovenstående, som allerede er givet

Brugbart svar (0)

Svar #5
12. december 2015 af mathon

                   r=\frac{m_e\cdot v_o}{B\left | e \right |}=\frac{\left (9{,}109\cdot 10^{-31}\; kg \right )\cdot\left ( 1{,}5\cdot 10^{5} \; \frac{m}{s}\right ) }{\left (2\; \frac{N}{A\cdot m} \right )\cdot \left (1{,}602\cdot 10^{-19}\; As \right )}=4{,}27\cdot 10^{-7}\; \frac{Ns}{\frac{N}{A\cdot m}\cdot As}=

                                                                        427\cdot 10^{-9}\; m=427\; nm

                                    d=\left | AB \right |=2\cdot r=2\cdot \left (427\; nm \right )=854\; nm


Skriv et svar til: Hjællp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.