Matematik

10'er potenser

14. december 2015 af mariaberg8210 (Slettet) - Niveau: 8. klasse

Hej, er der nogen der vil hjælpe mig med at omskrive tal til 10'er pentesner? :/

Vedhæftet fil: 4.jpg

Brugbart svar (0)

Svar #1
14. december 2015 af PeterValberg

1230000 = 1,23·106    fordi du flytter kommaet (decimalseparatoren) 6 pladser
                                    for at få ét betydende ciffer før komma

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Svar #2
14. december 2015 af mariaberg8210 (Slettet)

Sååå!........B) 1174 = 11,74 * 10/4?


Svar #3
14. december 2015 af mariaberg8210 (Slettet)

C) 999000 = 9,99 * 10/6???


Brugbart svar (0)

Svar #4
14. december 2015 af mathon

999000 = 9,99·105


Brugbart svar (0)

Svar #5
14. december 2015 af PeterValberg

#2 Ikke helt     1174 = 1,174·103

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Svar #6
14. december 2015 af mariaberg8210 (Slettet)

Nårh, tak for hjælpen :D


Skriv et svar til: 10'er potenser

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.